Briose glazurate

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Coacere

Ingrediente pentru 6 porţii de briose glazurate

Mod de preparare

  1. Freci spuma untul cu sarea, zaharul si zaharul vanilat.Adaugi pe rand ouale, sofranul, coaja de lamaie si laptele, alternativ cu faina si praful de copt.

  2. Cu compozitia pregatita umpli numai 3/4 hartiile cerate asezate in forma speciala de copt briose.Le coci in cuptorul preincalzit, la foc mijlociu timp de 25 min, apoi le lasi la racit.

  3. In zeama de lamaie adaugi lingura cu lingura zaharul pudra si freci bine ca sa se omogenizeze. In 1/2 glazura incorporezi colorantul.Glazurezi briosele reci , presari bombonelele ( imediat , sa nu apuce sa se usuce) Apoi lasi glazura la uscat.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook