Cartofi cu malai

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 30 min
  • Mod de preparare: Cuptor

Ingrediente pentru 4 porţii de cartofi cu malai

Mod de preparare

  1. Cartofii se curata si se taie pe lung in bucati mari.

  2. Intr-un bol incapator ii amestecam cu 2 linguri de ulei si ii condimentam cu condimente pentru friptura.

  3. Intr-o tava adanca punem malaiul grisat.

  4. Pregatim o tava si o captusim cu hartie de copt.

  5. Cartofii ii tavalim prin malai si ii punem in tava intr-un singur strat si neinghesuiti. Bagam tava la cuptor, la foc potrivit, pana ce cartofii capata o culoare aurie.

  6. Se servesc alaturi de friptura si salata/muraturi.

  7. Pofta buna!

Comentarii
2

Părererea ta

Jacob4_medium
Jacob
din Nürnberg
  • 15:53 / 07.07.2009
Hallo Teo, foarte interesant. Intrebare . nu crezi Tu cä un pic mai mult Gräsime ar face cartofii si mai gustosi ?? 5*****
Banner_20cristina_medium
Teo
din Medias
  • 09:58 / 08.07.2009
Jack, avand in vedere ca sunt facuti la cuptor si ca ideea era sa fie cat mai neunsurosi, grasimea in exces ar strica aspectul. Cartofii astia sunt copti nu prajiti. Am vazut ca am uitat sa spun ca tava este captusita cu hartie de copt. Poate asta te-a indus in eroare.:)
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook