Romania_gateste_creativ

Creveti cu Crema de Conopida

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 30 min
  • Mod de preparare: Fierbere, La tigaie

Ingrediente pentru 4 porţii de creveti cu crema de conopida

Mod de preparare

  1. 1. Pregätire Cremä:

  2. Conopida si Cartofii cuburi se dau in Apä clocotitä cu Sare. Apä numai atita cit sä acopere legumele. Cind s-a evaporat Apa se adaugä Frisca si se tine pe foc panä se zdrobesc Legumele si devin cremoase. Se ia de pe Foc si se adaugä Parmezanul. Usturoiul ras foarte fin se amestecä cu Gälbensusul si se freacä cu Uleiul spumos. Cand s-a räcit un pic Crema de Conopidä se trece printr-o Sitä ca sä se facä fina de tot. Se adaugä apoi Maioneza si se condimenteazä cu Sare si Piper.

  3. 2. Pregätire Creveti:

  4. Crevetii se cojesc si se curätä de vena. Eu le-am läsat Capul si Coada pentru ca asa se pot präji un pic mai mult si se rumenesc mai delicat. Se incinge in Tigaie Ulei si Unt, se adauga Usturoiul zdrobit si necojit si se präjesc crevetii iar spre final se adaugä Rozmarinul, indepartat de pe crenguta.

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook