Pasta con fagioli

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: La tigaie

Ingrediente pentru 2 porţii de pasta con fagioli

Mod de preparare

  1. Incepem prin a face intii sucul de rosii. Taiem ceapa marunt, usturoiul feliute si le punem la prajit, lasam doar sa prinda culoare aurie. Adaugam sucul de rosii si patrunjelul taiat marunt. Aproape de sfirsit adaugam busuiocul si sare dupa gust si inchidem aragazul. Trebuie sa obtinem un suc cam grosut, nu prea apos.

  2. Mai avem nevoie de pasta micuta (ditali rigati), un cartof si fasole. Se pot folosi si fasole uscate si apoi fierte, eu am avut la cutie.

  3. Punem apa la fiert, o jumatate de lingura de sare si cartoful taiat cuburele. Cind apa fierbe adaugam pasta iar cind e aproape gata, scurgem apa (daca nu au fasolele prea multa zeama, mai putem lasa un pic de apa in pasta), adaugam doua linguri din sucul de rosii, jumatate de cutie de fasole cu tot cu apa din ele.

  4. Sucul de rosii ramas il punem in cutiute si-l congelam.

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook