PIFTIE DE PUI

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Default_small
Țti şi lui Georgeta vă place
Lui Georgeta îi place
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Răcire

Ingrediente pentru 6 porţii de piftie de pui

Mod de preparare

  1. se pun toate la fiert in 4l apa cu sare, se fierb la foc mic, se aduna spuma si cand scade zeama la jumatate se scot si se lasa la racit.

  2. Cat se raceste carnea, se curata usturoiul. Usturoiul se preseaza direct in oala cu zeama si cu acest prilej se potriveste si de sare, piper. Cu cat sta mai mult usturoiul in zeama, cu-atat e gustul mai puternic.

  3. Se dezoseaza carnea,se aranjeaza in vasele in care se va pune la prins.

  4. La final se strecoara zeama si se adauga peste carne.Se pune la frigider peste noapte.

Reţetă salvată de:

Comentarii
2

Părererea ta

1604902_279386028879295_897090562_n_medium
România gătește
din Bucuresti
  • 10:15 / 17.01.2010
Ciao Mimi, reteta ta este in TOP 5 cele mai vizitate retete. Felicitari!!!
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook