Romania_gateste_creativ

Tort cu frisca si ciocolata

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
S6002328_small
Țti şi lui VERONIKA vă place
Lui VERONIKA îi place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 30 min
  • Mod de preparare: Coacere

Ingrediente pentru 12 porţii de tort cu frisca si ciocolata

Mod de preparare

  1. Se amesteca galbenusurile cu zaharul,se adauga apoi faina,praful de copt si cacaua.Dupa aceea laptele uleiul si mierea.La urma se adauga albusurile batute spuma.

  2. Pentru crema se bate 400 g frisca si se pune la rece.Restul de 100g se pune pe foc la incalzit , punem si ciocolata pana se topeste ,si o lasam sa se raceasca. Cand s-a racit o amestecam cu restul de frisca si o mai punem la rece inca 20 minute.Dupa aceea se taie blatul in 2 sau3 cum doriti se pune crema si se orneaza cu frisca.

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook