Creveti cu Crema de Conopida

Descoperă altă reţetă
Au dat Yummy:
Dă un prim Yummy acestei rețete!
Tu ai dat Yummy
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 30 min
  • Mod de preparare: Fierbere, La tigaie

Ingrediente pentru 4 porţii de creveti cu crema de conopida

  • Ingrediente Crema:
  • 200 g Conopida täiatä marunt
  • 1 Cartof fäinos täiat marunt
  • 200 ml Frisca
  • 60 g parmezan
  • Sare si piper (alb)
  • 3 Cätei usturoi
  • 2 Galbenusuri
  • 3 Linguri ulei
  • Ingrediente Garnele:
  • 4 Creveti (jumbo)
  • 1 Lingurä unt
  • 1 Lingurä ulei
  • 3 Cätei de usturoi
  • 1 Creangä de rozmarin

Mod de preparare

  1. 1. Pregätire Cremä:

  2. Conopida si Cartofii cuburi se dau in Apä clocotitä cu Sare. Apä numai atita cit sä acopere legumele. Cind s-a evaporat Apa se adaugä Frisca si se tine pe foc panä se zdrobesc Legumele si devin cremoase. Se ia de pe Foc si se adaugä Parmezanul. Usturoiul ras foarte fin se amestecä cu Gälbensusul si se freacä cu Uleiul spumos. Cand s-a räcit un pic Crema de Conopidä se trece printr-o Sitä ca sä se facä fina de tot. Se adaugä apoi Maioneza si se condimenteazä cu Sare si Piper.

  3. 2. Pregätire Creveti:

  4. Crevetii se cojesc si se curätä de vena. Eu le-am läsat Capul si Coada pentru ca asa se pot präji un pic mai mult si se rumenesc mai delicat. Se incinge in Tigaie Ulei si Unt, se adauga Usturoiul zdrobit si necojit si se präjesc crevetii iar spre final se adaugä Rozmarinul, indepartat de pe crenguta.

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook